4H-yrityskoulutus verkossa

4H-yrityskoulutus verkossa on yhden opintopisteen laajuinen . Voit aloittaa verkkokoulutuksen koska haluat. Koulutuksen lopuksi vierailet 4H-yhdistyksessä ja voit perustaa oman 4H-yrityksen.

Rekisteröintiohjeet verkkokoulutukseen

4H-yrittäjyyskurssin voi suorittaa itsenäisesti verkkokoulutuksena, joka on auki 24/7. Voit siis opiskella juuri silloin kun sinulle parhaiten sopii. Täytä tämä lomake ennen kurssin aloittamista. Tämän jälkeen voit suorittaa kurssin verkossa seuraavien ohjeiden mukaisesti.

  1. 4H-yrityskoulutukseen verkossa pääset osoitteesta http://my.priimalms.com/4h
  2. Luo itsellesi käyttäjätunnus etusivun “Rekisteröidy / Ilmoittaudu” napin kautta (4H-logon alapuolella).
  3. Syötä tiedot ja saat sähköpostiisi tunnukset järjestelmään.
  4. Kirjautuminen verkkokoulutukseen tapahtuu samasta osoitteesta kuin rekisteröityminen.
  • Suosittelemme verkkokoulutusta 15 vuotta täyttäneille nuorille, jotka haluavat perustaa 4H-yrityksen.
  • Koulutus toimii älypuhelimella, mutta tehtävät kannattaa tehdä tietokoneella.
  • Tunnuksesi ovat voimassa kuukauden niiden luomisesta, tänä aikana sinun tulee suorittaa 4H-yrityskoulutus verkossa kokonaan. Todellisuudessa kurssin suorittamiseen tarvitaan yleensä aikaa vain muutama päivä. 
  • Voit käydä verkkokoulutuksen, vaikka et vielä olisi 4H:n jäsen. Kun perustat 4H-yrityksen liityt jäseneksi.
  • Muistathan vaihtaa salasanasi ensimmäisen kirjautumisen yhteydessä!
  • Ilmoita kurssin suoritettuasi toiminnanjohtajalle, että olet suorittanut verkkokoulutuksen ja täyttänyt liiketoimintasuunnitelman 4H Business Model Canvasin. Sopikaa aika tapaamiselle, jossa käytte läpi liiketoimintasuunnitelmasi. Jos mahdollista, niin ota myös yritysohjaajasi mukaan tapaamiseen. Liity 4H-yhdistyksen jäseneksi viimeistään tässä vaiheessa. Yrityksen perustamisilmoitus tehdään sähköisellä jäsenkortilla, jonka saat käyttöösi liittymisen yhteydessä. Myös sopimus yritysohjaajan kanssa tehdään sähköisesti jäsenkortilla.